Agilitykurser våren 2021

Agility Grund 1

Denna kurs vänder sig till Er med hundar i ålder från 12 månader. Ni bör kunna arbeta med hunden lös bland andra hundar.

Kursinnehåll:
Här tränar vi upp samarbetet mellan dig och din hund. Du och din kommer att få träna grundläggande agility med hopphinder och tunnlar. Vi börjar också träna in slalomhindret och lägger grunden för kontaktfältshindren som vi börjar träna i grund 2:an. Även om du inte tänkt att tävla i agility så tränar vi tävlingsmässigt för att minska skaderisken för hunden. Agility är både en aktivering och en tävlingsgren. Du kommer att få ökade kunskaper i att belöna din hund. Vi gör allt med glädje och fart för att stärka din hunds självförtroende.

Antal gånger: Kursen omfattar 6 tillfällen med både praktik och teori.

Pris: 1500 + medlemskap i Österåkers BK
För att gå kurs hos Österåkers BK krävs medlemskap (det löser du själv). Läs mer om medlemskapet här: http://www.osterakersbk.se/medlem/

Instruktör: Ann-Sofi Gothefors

Datum: 19/4, 26/4, 3/5, 10/5, 17/5, 24/5
Veckodag: Måndagar
Tid: 18:00-20:15

Max 6 deltagare

Vi följer myndigheternas rekommendationer avseende bla avstånd och antal deltagare. OBS, en deltagare per hund!
All verksamhet sker utomhus.

Anmälan i formuläret nedan.

Välkommen med din anmälan!

[contact-form-7 id="39300842" title="Agility Grund 1, våren 2021"]